Home » Fiscale vacatures Drenthe

Fiscale vacatures Drenthe

Fiscale vacatures in Drenthe

Voor fiscale vacatures in Drenthe moet je bij Profilink zijn, de fiscaal recruitment specialist. Zij kennen de markt goed en weten wat er speelt in de fiscale sector. Plaatsen waar wij fiscale vacatures vacant hebben betreffen Assen, Zuidlaren, Smilde, Borger, Meppel, Hoogeveen, Zuidwolde, Coevorden en Emmen. Ben je dus momenteel werkzaam als fiscalist, beginnend of ervaren, dan zijn er kansen genoeg voor jou op de arbeidsmarkt.

Waar ga je als fiscalist aan de slag?

Als fiscalist kun jij kiezen tussen een klein, middelgroot, groot, landelijk, lokaal, internationaal, nationaal fiscaal kantoor. Waar jij je als fiscalist maar prettig bij voelt. Daar komen wij in een gesprek al snel achter. Wil jij werken in een fiscale adviespraktijk. Of wordt jij gelukkig binnen de aangiftepraktijk of een combinatie van advies en aangiftes? Er is veel mogelijk. Onze fiscale opdrachtgevers hebben plek binnen meerdere belastinggebieden in de fiscale praktijk.

Wat we jou als fiscalist bieden?

Dat wij jou mee aan de hand nemen. We geven je veel achtergrondinformatie over kantoren. Zo kom jij er ook achter welk type kantoor het beste bij jou past. We bieden dus volledige begeleiding in het traject naar een nieuwe werkgever. Maar ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, een vast contract, flexibele werktijden, thuiswerkfaciliteiten en nog veel meer.

Hoe we jouw fiscale baan vinden

Nou kan het zijn dat je zelf al gesolliciteerd hebt op een van de fiscale vacatures. Maar het kan ook zijn dat we, afgaande op jouw wensenlijstje, zelf gaan informeren voor jou. Om vervolgens een kennismakingsgesprek te regelen bij een of enkele fiscale opdrachtgevers. Een ding weet je dan zeker, dat jouw profiel past bij de organisatie. Dan is het aan jou of je de stap uiteindelijk wilt maken.

Vrijblijvend gesprek met onze recruiter fiscaal?

Onze fiscaal recruiter is te bereiken via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.