Nieuwe baan in de accountancy

3 apr, 2019

Nieuwe baan in de accountancy

Je zoekt een nieuwe baan in de accountancy, maar weet niet waar te beginnen. De accountancy branche staat bol van veranderingen. Maar ook de arbeidsmarkt is volop in beweging. Gelukkig hebben wij met onze arbeidsmarkt- en branchekennis al vaak snel door wat een kandidaat ertoe aan zet om verder te kijken. En dus op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Maar door de wirwar van accountancy vacatures overal zit jij niet te wachten op ellenlange procedures. Je wilt een gespecialiseerd werving- en selectiebureau in handen nemen. En dat is nou net waarom je bij Profilink aan het juiste adres bent.

Jij staat als kandidaat centraal in de zoektocht naar accountancy vacatures

In jouw oriëntatie fase richting een nieuwe baan in de accountancy sta jij als kandidaat centraal. We spreken bijna dagelijks accountancy professionals en weten daarom ook goed in kaart te brengen wat hen beweegt. We laten je enkel kennis maken met accountantskantoren waar jij een goed gevoel bij hebt. In de zoektocht hiernaar gaan we zeer discreet en vertrouwelijk om met jouw profiel. We weten desalniettemin binnen afzienbare tijd vaak meerdere (maar niet teveel) interessante accountancy vacatures voor jou te vinden. We begeleiden jou gedurende het gehele traject, van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de salarisonderhandeling.

Grootste aanbod van accountancy vacatures

Profilink is een van de grootste aanbieders als het gaat om vacatures in de accountancy. Maar alleen een vacaturetekst is vaak niet genoeg om te bepalen of er een zekere match is. Wij gaan voor de perfecte match! En dat bereiken wij door samen te bepalen wat jouw wensen en ambities zijn. Maar ook wat het beste bij jou past. Zoek je een groot kantoor met veel specialismen binnen de accountancy. Of zoek je een klein kantoor waar je veel meer alles van A-Z doet en geen dag hetzelfde is. Zoek je een binnendienst / backoffice functie of ben jij de adviseur in hart en nieren?

Aan de hand van een gesprek brengen we al deze aspecten in beeld en gaan we op zoek naar de perfecte accountancy job voor jou. En dat is vaak geen moeilijke zoektocht, want we hebben een groot landelijk netwerk van accountants- en administratiekantoren. Die kantoren kennen we erg goed als het gaat om de sfeer, cultuur, doorgroeimogelijkheden, kwaliteit van dienstverlening, leeftijdssamenstelling, vooruitstrevendheid, etc. En dat is nou net waarom wij jouw profiel perfect weten te matchen bij een van onze opdrachtgevers.

Adviseur voor nu en in de toekomst

We zijn er als adviseur voor jou tijdens het gehele traject van begin tot eind. Dit betekent dus ook dat we jou adviseren bij salarisonderhandelingen, studiekeuzes, etc. Heb je eenmaal een baan gevonden, via ons of via andere wegen, dan blijven we graag jouw arbeidsmarkt- en loopbaanadviseur. Naast het feit dat wij branchespecialist zijn.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!