Inhuren Assistent Accountant

8 apr, 2019

Inhuren Assistent Accountant

Profilink is de inhuurspecialist als het gaat om het tijdelijk te werk stellen van (interim) Assistent Accountants. Wij zijn al zo’n 10 jaar lang partner voor vele accountants- en administratiekantoren in Nederland als het gaat om het inhuren van Assistent Accountants. Met name ervaren Assistent Accountants worden ingezet om achterstanden in te lopen, ter vervanging van zwangerschapsverlof of door piekdrukte. Dit komt nogal eens voor in de accountancy. En waar heb jij als werkgever dan belang bij? Een Assistent Accountant die veel vlieguren heeft gemaakt, snel ingewerkt is met welk boekhoudpakket dan ook en flexibel is. En tevens kun je vaker een beroep op deze Assistent Accountant doen, daar waar er een plezierige match ontstaat.

Zo snel mogelijk Interim Assistent Accountant nodig

Je hebt als werkgever eigenlijk liever gisteren dan vandaag een Assistent Accountant nodig? Meld dan nu je vacature aan als werkgever en wij nemen binnen 24 uur contact op. Waarom doe je dat bij Profilink?

  • Wij doen enkel zaken met “betrouwbare”en “gekwalificeerde” interim assistent accountants die zich hebben bewezen bij klanten van ons!
  • Je kunt een interim assistent accountant inhuren voor de duur die jij wenst (vanaf de duur van 2 weken al mogelijk) voor het aantal uren jij maar wenst!
  • Mogelijkheid tot het inhuren van een vaste periode elk jaar (bij tevredenheid)
  • Kosteloos (of door middel van kleine afkoopsom) overnemen wanneer iemand een bepaald aantal uren heeft gewerkt

Meer informatie over inhuur tijdelijke Assistent Accountant?

Wil je meteen in contact komen met een van onze Adviseurs? Bel dan met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kan ook een email sturen naar mark.geerlink@profilink.nl.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!