Assistent Accountant gezocht

2 feb, 2019

Assistent Accountant gezocht

Vind snel de juiste Assistent Accountant vacatures!

Bij nagenoeg elk accountantskantoor wordt er momenteel een Assistent Accountant gezocht. De schaarste in de accountancy is enorm. Zowel bij de kleine als grote administratie- en accountantskantoren. De vraag naar assistent accountants lijkt voorlopig niet te stoppen. In elke regio in Nederland zijn er vacatures te vinden voor assistent accountants. We zijn op zoek naar junior assistent accountants, gevorderd assistent accountants en senior assistent accountants. Met de jarenlange expertise in de markt weet Profilink de juiste wegen te bewandelen om jou als kandidaat op korte termijn in contact te laten brengen met opdrachtgevers in de accountancy die aansluiten bij jouw wensen.

Vacatures gezocht op Assistent Accountant niveau?

Jij hebt je suf zitten zoeken naar Assistent Accountant vacatures? Dan ben je hier bij het juiste adres. De functiegroep “Assistent Accountant” komt het meeste voor in ons vacature-aanbod en zelfs zien we naast onze actuele vacatures vaak nog meer mogelijkheden binnen ons netwerk.

Via de volgende link kom je op de vacaturepagina van Assistent Accountant terecht, namelijk:
https://www.profilink.nl/vacatures-accountancy/assistent-accountant/.

Vrijblijvend gesprek en al snel jouw droombaan vinden als Assistent Accountant?

Zoek jij als Assistent Accountant een partij die het liefst eerst jouw verhaal aan hoort? En pas daarna samen met jou de route bepaalt om in beeld te komen bij werkgevers in de accountancy? Op basis van laagdrempeligheid? Dan ben je juist bij ons aan het goede adres. Met jarenlange ervaring in de werving en selectie van assistent accountants zit je goed bij ons. Vanuit een vrijblijvend gesprek koppelen we jouw profiel vaak aan enkele opdrachtgeverswaar we jou al snel aan tafel krijgen. We begeleiden je tijdens sollicitatieprocedures en proberen tot een perfecte match te komen. Het grote voordeel is dat we veel kantoren goed kennen, waar jij je voordeel ook mee doet.

 

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!