Werken in de fiscaliteit

Werken in de fiscaliteit

fiscaal-personeel
fiscaal-personeel

Werken in de fiscaliteit

Werken in de fiscaliteit is erg dynamisch. En er is ook nog eens veel vraag naar fiscaal opgeleide mensen. Het aantal vacatures in de fiscaliteit laat ook een  groei zien over de afgelopen jaren. Wil jij dus gaan werken als fiscalist? Dan is er genoeg ruimte voor jou op de arbeidsmarkt. We zien ook niet gebeuren dat de komende jaren het aantal  fiscale vacatures zal gaan dalen.

Het gros van alle fiscalisten in Nederland werkt in de accountancybranche. Je kan als fiscalist ook werken in het bedrijfsleven, bij bijvoorbeeld de overheid of de Belastingdienst. Dus er is een ruime keuze aan vacatures in de fiscaliteit. Maar wat past nou het beste bij jou? Gelukkig hebben we jarenlange ervaring in het bemiddelen van fiscalisten. Dus jij als kandidaat schuift vaak al snel aan tafel bij een van onze fiscale opdrachtgevers.

Als het gaat om de fiscale arbeidsmarkt onderscheiden we de accountancy, de advocatuur, het bedrijfsleven en de (semi-)overheid. Hieronder vind je de verschillende functies binnen de fiscaliteit in de diverse branchegroepen:

Vacatures fiscaal

In de fiscaliteit kennen we een grote diversiteit aan functiegroepen. Dus als je op zoek bent naar een fiscale vacature, dan let je hierbij op de volgende functietitels, namelijk:
– Aangiftemedewerker
– Fiscaal Medewerker
– Junior Belastingadviseur
– Belastingadviseur
– Senior Belastingadviseur
– Fiscalist
– Tax Manager
– Fiscaal-Jurist
– BTW Specialist
– Corporate Finance Adviseur
– Loonbelastingspecialist
– Adviseur Transaction Advisory Services
– Transfer Pricing Specialist
– Belastingadviseur International Tax Services
– Estate Planner
– Pensioenadviseur
– Tax Analyst
– Tax Advisor

Profilink is specialist als het gaat om vacatures in de fiscaliteit. Ben je op zoek naar een nieuwe fiscale uitdaging. Kijk dan snel in ons fiscale vacatureaanbod, klik hier

Fiscaliteit in de Advocatuur

In de advocatuur zien we tal van fiscaal-juristen werkzaam. Zij houden zich bezig met de algehele advisering ten aanzien van diverse cliënten. Deze functies lijken ook wel op de functie als fiscalist / belastingadviseur in de accountancy. Dit komt ook omdat je bij beide beroepen voor diverse cliënten werkzaam bent.

Fiscaliteit in het bedrijfsleven

Als fiscalist in het bedrijfsleven spreken we in de volksmond van een bedrijfsfiscalist. Uiteraard zijn niet alle bedrijfsfiscalisten met elkaar te vergelijken. Wel is dit over het algemeen de benaming binnen de fiscaliteit in het bedrijfsleven.

Fiscaliteit bij de (semi-) overheid

Als fiscalist kun je ook terecht komen bij een (semi-) overheidsinstelling. In dit geval kennen we meerdere functiegroepen, namelijk:

– Inspecteur bij de Belastingdienst
– Belastingmedewerker bij Minister van Financiën
– Medewerker Heffingen bij de Douane
– Pensioenadviseur
– Fiscaal adviseur
– Fiscaal Jurist

De best passende fiscale vacature vind je door met ons eerst een orienterend gesprek aan te gaan

We hebben na circa 10 jaar inmiddels aardig wat fiscalisten bemiddeld bij het vinden van een fiscale baan. Door met ons eerst in gesprek te gaan herkennen we vaak veel zaken. Om dit vervolgens te koppelen aan meerdere kantoren en zo te komen tot de beste match. Want wij weten vaak beter dan wie dan ook waar jouw wensen en ambities het beste tot zijn recht komen. Dus waar wacht je op. Bel mij en we plannen een gesprek (evt. bij jou in de buurt). Mijn nummer is 0622210840.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Andere werkgerelateerde artikelen:

nieuwe baan in de accountancy

Nieuwe baan in de accountancy

De juiste weg naar een nieuwe baan in de accountancy? Een nieuwe baan in de …

inhuren assistent accountant

Inhuren Assistent Accountant

Inhuren Assistent Accountants Profilink is de inhuurspecialist als het gaat om het tijdelijk te werk …

interim-assistent-accountant

Interim Assistent Accountant

Interim assistent accountant vaak in 24 uur gevonden Interim Assistent Accountants voor een tijdelijke opdracht …

welke fiscale vacatures zijn er
We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.