Werken bij een accountantskantoor

Werken bij een accountantskantoor

fiscaal-personeel
fiscaal-personeel

Werken bij een accountantskantoor

Lijkt het jou leuk om te werken bij een accountantskantoor? Ben je benieuwd wat voor werkzaamheden je hier zult verrichten en wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn? Lees snel verder om hier achter te komen.

Goed met cijfers

Als je wil werken op een accountantskantoor moet je cijfermatig inzicht hebben. Wiskundig inzicht is belangrijk, naast analytische vaardigheden. Dit om voor goede financiele analyses te kunnen zorgen. Maar dan ben je er nog niet. Wat als je een goede analyse kunt maken, maar dit niet kunt vertalen in jip en janneke taal. De klant wil een simpel advies aan de hand van de cijfers.

Adviesvaardig

Dan komen we op het volgende punt uit. Adviesvaardigheden. Je moet in praktische taal kunnen vertelllen aan je klant welke risico’s en kansen er zijn in haar markt. Maar ook kunnen vertellen welke financiele en fiscale aspecten een rol spelen in de keuzes die worden gemaakt. Of het nou gaat om investeringen, belastingbesparing of financiele planning.

Afwisseling en uitdaging genoeg

Als assistent accountant, accountant of fiscalist heb je een veelzijdige baan waarin je veel in contact bent met klanten. Klanten uit diverse branchegroepen. Dit maakt het werk zo afwisselend en uitdagend. Je werkt voor kleine bedrijven en grotere bedrijven. Een simpelere boekhouding en een complexe boekhouding. Een onderneming waar fiscaal “weinig” in zit en een onderneming waar “complexe fiscale structuren” van toepassing zijn. Kortom afwisseling en uitdaging zijn van toepassing als jij wilt werken bij een accountantskantoor.

Een stage, afstudeeropdracht of baan zoeken bij een accountantskantoor?

Je wilt stage lopen, een afstudeeropdracht doen of gewoon gaan werken (en leren) bij een accountantskantoor? In dat geval kunnen wij jou zeker helpen? We hebben overal ingangen, bij kleine en grote kantoren. Of het nou gaat om een administratie- of accountantskantoor.

Samen komen we er achter wat de beste stap is voor jou. Neem dan ook contact op met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0622210840. Hij gaat graag vrijblijvend met jou in gesprek.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Andere werkgerelateerde artikelen:

nieuwe baan in de accountancy

Nieuwe baan in de accountancy

De juiste weg naar een nieuwe baan in de accountancy? Een nieuwe baan in de …

inhuren assistent accountant

Inhuren Assistent Accountant

Inhuren Assistent Accountants Profilink is de inhuurspecialist als het gaat om het tijdelijk te werk …

interim-assistent-accountant

Interim Assistent Accountant

Interim assistent accountant vaak in 24 uur gevonden Interim Assistent Accountants voor een tijdelijke opdracht …

werken bij een accountantskantoor
We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.