Opleiding Belastingadviseur

De pagina Opleiding Belastingadviseur is bedoeld voor alle belastingadviseurs / fiscalisten die informatie willen omtrent opleidingstrajecten binnen de fiscaliteit. De professionals die nog studerende zijn volgen een opleiding Fiscaal Recht (& Economie) of Fiscale Economie. Dit zijn opleidingen die veelal een vereiste zijn om te kunnen starten in functies als Aangiftemedewerker of Junior Belastingadviseur.

Als Aangiftemedewerker / Junior Belastingadviseur blijft men cursussen en evt. verdere opleidingen volgen. De RB en NOB opleiding zijn veel gekozen vervolgopleidingen. De universitaire opleiding Fiscaal Recht met de NOB opleiding geeft je op de arbeidsmarkt de meeste mogelijkheden. Je wordt dan al snel gezien als volwaardig belastingadviseur. Uiteraard zijn er dan nog vele mogelijkheden tot specialisatie op bepaalde belastinggebieden, zoals BTW specialisme, Corporate Tax, International Tax, Corporate Finance, Pensioenadvies, Cross Border Tax Advisory, Transfer Pricing, etc.

Mocht je als belastingadviseur willen weten welke opleiding het beste aansluit op jouw ervaring, wensen en ambities. Dan kun je het beste een vrijblijvende afspraak inplannen met M. Geerlink. Via telefoonnummer 0546-745060 of stuur een email naar info@profilink.nl.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!