Home » Accountancy vacatures

Accountancy vacatures

Accountancy vacatures

Internet staat vol met dubbele, verlopen en nietszeggende vacatureteksten. Bij Profilink vind je uitdagende en interessante accountancy vacatures die je niet overal tegen komt. Wij doen niet met iedereen zaken. En zeker ook niet alleen met grote kantoren. We kijken vooral naar personeelsverloop en klantverloop. Als dat niet goed zit, zit er voor ons geen duurzame relatie in. Je komt als accountancy professional wat dat betreft bij ons in een gespreid bedje. De accountancy banen zijn er voor jou al een beetje uitgefilterd. Stabiliteit, groei en ontwikkeling staan altijd centraal in jouw ontwikkeling als accountancy professional.

Voor accountancy professionals die goed weten wat ze willen, maakt het de weg naar een perfecte match met een evt. toekomstige werkgever makkelijk. Wij excelleren als jij excelleert.

Het aanbod van accountancy vacatures bij Profilink is altijd actueel, zwerft niet overal rond op internet en is ruimer dan welk jobboard dan ook. Profilink bemiddelt namelijk al 15 jaar lang iedere dag accountancy kandidaten door heel Nederland.

Functie-inhoud en ontwikkeling bepaal jij

Onze accountancy opdrachtgevers vinden flexibiliteit, vrijheid en ontwikkeling belangrijk. Dat jij je kunt ontwikkelen op jouw manier, waarin je uitstekend begeleid zal worden en waarin doorgroeiplannen concreet gemaakt worden. Dat is voor ons en voor jou goud waard.

Dat er genoeg back-up is van andere accountancy collega’s, regelmatig vaktechnisch overleg is en in sommige gevallen ook een interne academy. Dat maakt een nieuwe stap voor jou aantrekkelijk.

Wil jij als assistent accountant werken en leren tegelijk? Zoek jij een duale assistent accountant vacature? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden, maar is afstemming van wensen en behoeften van wezenlijk belang. Wij weten precies welke mogelijkheden er zijn op het gebied van duale studies, overname van studiebegeleiding en -schulden. Maar ook weten we of er de juist begeleiding en doorgroei is voor jou als assistent accountant. Zaken waar niet altijd goed genoeg bij stil wordt gestaan.

Werken en leren in de accountancy

Werken en leren als accountancy professional is vrij normaal. Ben je eenmaal werkzaam in de accountancy en wil je nog een studie volgen, maar betaalt jouw werkgever niet (alles)? Of heb je een slechte studieregeling? Slechte begeleiding, geen goede werk-privé balans, een team waarin jij de enigste jonkie bent?

Of misschien weet je wel helemaal niet wat de mogelijkheden zijn na je mbo of vwo opleiding? Dat je werken in de accountancy kunt combineren met een studie is voor jou wellicht nieuw.

Maar voor ons niet. Loop je tegen een van deze problemen of onduidelijkheden aan, schakel onze branche- en recruitment specialist in.

Doorgroeimogelijkheden en arbeidsmarktperspectief

Dat het arbeidsmarktperspectief anno 2022 uitstekend is in accountancy functies is je wellicht al wel duidelijk. Maar dat jij beklemd wordt in je ontwikkeling door iemand boven je die werk bij zich houdt of teveel mensen op de plek waar jij op aast. Dat kan een goede reden zijn om toch eens voorzichtig om je heen te kijken. Profilink zorgt ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen en de doorgroei maakt die jij wenst. En dat maken we ook concreet voor jou.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Je wilt verdienen wat je als accountancy professional waard bent, niet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij weten heel goed wat jouw marktwaarde is en het is in jouw voordeel dat je op waarde geschat wordt. Je krijgt dan geen scheve verwachtingen, commentaar van collega’s, vrees dat je eruit moet wanneer het slecht gaat (de duurst betaalde gaat er als eerste uit vaak).

Maar uiteraard is jouw salaris uitstekend. Wij zorgen ervoor dat je net even wat meer verdiend. En we kijken daarbij naar het totaalplaatje. Als bijvoorbeeld een sober secundair arbeidsvoorwaardenpakket gecombineerd met een uitstekend primair salaris een boven conform salarisplaatje schetst. Dan zijn wij blij en jij bent blij.

Wil je graag weten wat een marktconform salaris is in jouw rol als accountancy professional, bekijk dan het artikel “salarissen in de accountancy“.

Ingevulde accountancy vacatures

Accountancy is ons specialisme. We bemiddelen dus ook enkel en alleen mensen met een accountancy achtergrond of de wens om in de accountancy te willen werken.

De afgelopen jaren hebben we enorm veel accountancy vacatures mogen invullen, van Groningen tot aan Noord-Holland en Maastricht. Parttime, fulltime, interim. Onze klanten zijn kleine, middelgrote, maar ook internationale advies- en accountantsorganisaties.

Vrijblijvend gesprek met een accountancy specialist?

Ben jij er nog niet uit wat je wil als accountancy professional? Heb je nog wat onbeantwoorde vragen? Of wil je niet de hele wirwar van vacatures door, maar juist een open gesprek waarin jij je wensen kenbaar maakt en wij een perfect match voor jou tot stand brengen. Je kunt dan het beste contact opnemen met onze accountancy recruiter, via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink. 

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.