Home » Accountancy vacatures Zeeland

Accountancy vacatures Zeeland

Accountancy vacatures Zeeland

In Zeeland woonachtig of plannen om naar Zeeland te verhuizen en een accountancy achtergrond of opleiding? Dan heeft Profilink een ruim aanbod van accountancy banen. Populaire plaatsen als Domburg, Renesse, Goes, Oostkappelle, Middelburg en Vlissingen zijn geliefd. Al vele kandidaten hebben wij bemiddeld in de provincie Zeeland. Er zijn niet altijd actuele vacatures, vooral in de kleinere plaatsen niet. Maar door ons grote netwerk van kleine en grote kantoren weten we vaak alsnog op korte termijn de juiste accountancy werkgever voor jou te vinden.

Waar ga je als accountancy professional aan de slag?

Allereerst kijken we vanuit jouw woonplaats wat allemaal te bereizen is. Vind je reistijd niet zo erg, dan kijken we in de gehele provincie Zeeland naar accountancy vacatures. Maar wil jij dichtbij huis werken, dan zijn we selectiever in de reistijd. Maar wie weet kun jij wel deels vanuit huis werken. Waar jij aan de slag gaat, komt al snel aan de orde in een vrijblijvend gesprek. We willen met name op het type organisatie inzoomen; de cultuur en de omvang. Dan weten wij vaak vanuit ons netwerk wel de juiste match te maken.

Wat we jou als accountancy professional bieden?

Iedere kandidaat krijgt bij ons standaard een vast contract en we proberen zoveel mogelijk te kijken naar het perspectief vanuit jou als kandidaat. De werkzaamheden waar jij blij van wordt. De doorgroei die jij voor ogen hebt. Dan zijn belangrijke zaken die we nauwkeurig toetsen bij potentiële werkgevers. Zodat we er zeker van zijn dat jij na enkele jaren ook nog gelukkig bent.

Hoe we jouw accountancy baan vinden?

We hebben duizenden accountancy opdrachtgevers door heel Nederland. Doordat we al circa 15 jaar actief zijn in de accountancy sector, is ons netwerk enorm. Er zijn tegenwoordig weinig kantoren die we niet van naam kennen. Jouw voordeel? Dat je al snel met interessante en potentiële werkgevers om tafel zit.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.