Home » Accountancy vacatures Noord-Holland

Accountancy vacatures Noord-Holland

Accountancy vacatures in Noord-Holland

In Noord-Holland hebben wij een enorm netwerk van opdrachtgevers met accountancy vacatures. Dus woon jij in Noord-Holland en zou jij wellicht een nieuwe uitdaging willen overwegen in de accountancy? Dan ben je bij Profilink aan het juiste adres. Of je nou accountancy vacatures in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Alkmaar, Beverwijk of Aalsmeer zoekt. In vrijwel alle regio’s binnen de provincie Noord-Holland zijn wij actief als het gaat om werving & selectie van accountancy professionals.

Waar ga je als accountancy professional aan de slag?

Waar jij denkt dat je het beste tot je recht komt. Dat je bij een accountancy speler terecht komt dat is zeker, maar omvang, type organisatie, bedrijfscultuur, visie van de directie. Allemaal stuk voor stuk zaken die voor jou bepalend kunnen zijn bij het maken van de keuze om voor een nieuwe baan te kiezen.

In en rondom Amsterdam hebben we in verhouding de meeste accountancy vacatures, maar ook elders in de regio zijn voldoende vacatures. Alleen wat minder keuze. Kies je voor aan internationaal accountantskantoor aan de Zuidas of juist voor een lokaal, klein accountantskantoor in een van de Noord-Hollandse dorpse gebieden? Wat past bij jou?

Wat we jou als accountancy professional bieden?

Je krijgt als accountancy professional uitstekende begeleiding bij het vinden van accountancy vacatures. Maar ook zorgen we er voor dat je uitstekend ingewerkt en begeleid zal worden tijdens de start. Standaard krijg je via ons een vast contract, maar ook zijn de arbeidsvoorwaarden minimaal marktconform. Daar zorgen wij gewoon voor. Tenslotte vinden we het belangrijk dat jij je als accountancy professional continue kunt blijven ontwikkelen. En voor diegene die die drang niet meteen heeft, zorgen we dat ook deze verwachtingen over en weer worden uitgesproken. Kortom, je route naar die geweldige accountancy baan waar jij misschien wel naar op zoek bent, is er een die zonder drempels zit.

Hoe we jouw accountancy baan vinden?

Dat jouw nieuwe werkgever in ons klantenbestand aanwezig is, dat weten we wel zeker. Dat jij de juiste werkgever die het beste bij jou past zult vinden, daar zorgen we voor. En niet altijd hoeft een vacature meteen vacant te zijn. Soms vinden wij aan de hand van een wensenlijstje een kantoor waar ze wel degelijk behoefte hebben aan iemand als jou. Dit terwijl de vacature nog helemaal niet is uitgezet. Dat is het voordeel als je bij ons op gesprek komt. Je vindt juist die baan die niet zomaar panklaar op het internet verschijnt. De vacatureteksten vinden wij minder interessant. Wij vinden het interessanter dat jouw verhaal aansluit bij de behoefte van de klant.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter ?

Als je nog steeds het vertrouwen hebt dat wij die baan voor jou vinden waar jij al een tijdje als accountancy professional naar op zoek bent. Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze accountancy recruiter, via telefoonnummer 088-6066040, vraag dan naar Mark Geerlink.