Home » Accountancy vacatures Limburg

Accountancy vacatures Limburg

Accountancy vacatures Limburg

Accountancy vacatures door de hele regio Limburg. In plaatsen als Maastricht, Valkenburg, Geleen, Roermond, Venray, Venlo, Weert, Sittard, Heerlen en Kerkrade hebben we tal van accountancy banen. En zelfs in Limburgse dorpen als Wijlre, Eijsden, Stein en Meerssen zijn er wel eens mogelijkheden.

Zoek je nou een recruiter die voor jou aan de slag gaat, in plaats van het zelf zoeken naar vacatures, dan kun je onderaan de pagina contact opnemen. Waarom zou je een accountancy recruiter niet zijn werk laten doen als hij de Limburgse regio goed kent. Dan wordt jouw profiel automatisch gematcht aan een van de opdrachtgevers waar jouw kandidatuur bij zou passen. Hoe fijn is dat?

Waar ga je als accountancy professional aan de slag?

Al snel na een eerste kennismaking weet jij in welke regio we actief voor jou op zoek gaan naar accountancy banen. Maar vaak kennen we al meerdere kantoren waar een match zou kunnen zijn met jouw profiel. In dat geval peilen we de behoefte en weet jij al snel waarmee we jou in contact brengen.

Jouw potentiële werkgever kies je in dus in principe zelf uit op basis van al jouw wensen. Wij adviseren je wel om te voorkomen dat je ee keuze maakt die alleen gebaseerd is op de korte termijn. Wij vinden het belangrijk dat je na enkele jaren ook nog in dienst bent bij onze opdrachtgever.

Wat we jou als accountancy professional bieden?

Allereerst de perfecte begeleiding naar die perfect passende accountancy job. Dat je daarnaast ook nog een geweldig arbeidsvoorwaardenpakket hebt, een vast contract, flexibele werktijden en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Dat is helemaal fijn natuurlijk.

Hoe we jouw accountancy baan vinden?

Aan de hand van jouw verhaal voelen we vaak al snel aan welke kantoren voor jou het meest interessant zijn. We hebben een enorm netwerk van kleine, middelgrote en grote kantoren, samenstelpraktijk, audit praktijk of een gemengde praktijk. Dus keuze genoeg voor jou als accountancy professional. Er hoeft vaak alleen nog maar een match gemaakt te worden, maar dat zit in ons DNA.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.