Home » Accountancy vacatures Groningen

Accountancy Groningen

Accountancy vacatures Groningen

Accountancy vacatures in de provincie Groningen vind je via Profilink al snel. In en rondom Groningen stad zijn er enorm veel accountancy banen beschikbaar. Wij hebben mogelijkheden voor accountancy professionals in zowel de samenstelpraktijk als audit praktijk. Maar ook eventueel een combinatie van samenstel- en controlewerkzaamheden is mogelijk. Of als je ook fiscale interesse hebt, gecombineerd met accountancy werkzaamheden.

In de provincie Groningen zijn er accountancy vacatures beschikbaar in plaatsen als Groningen, Zuidhorn, Marum, Bedum, Eemshaven, Delfzijl, Winschoten, Musselkanaal, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand, Haren en Zuidbroek. Dus waar je ook woonachtig bent in de provincie Groningen. Je hoeft niet ver te reizen. Er is altijd wel een mooie accountancy opdrachtgever te vinden die matcht met jouw profiel.

Waar ga je als accountancy professional aan de slag?

Hou jij van de drukte van de stad? Of kies je liever voor een baan buiten de stad Groningen. Er is keuze genoeg, dus dat ligt geheel aan jezelf. Ook de keuze voor een bepaald type kantoor, kijkend naar omvang, cultuur, type klanten, etc. Aan de hand van een oriënterend gesprek kijken we waar jouw wensen het beste tot uiting komen.

Wat we jou als accountancy professional bieden?

Het begint bij een uitstekend salaris, goede doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast het prima arbeidsvoorwaardenpakket gaat het er natuurlijk ook om dat de werkcultuur en de werksfeer bij jou past. We weten na 15 jaar recruitment ervaring in de accountancy al snel duurzame matches te vinden tussen kandidaten en werkgevers.

We bieden je uitstekende begeleiding bij de zoektocht naar jouw nieuwe werkgever. Ook als je eenmaal aan de slag gaat kun je nog altijd een beroep doen op ons.

Hoe we jouw accountancy baan vinden?

Gelukkig kunnen we dagelijks een beroep doen op al onze opdrachtgevers. De lijntjes met accountantskantoren zijn kort en voor je het weet weten wij of de ideale vacature in de markt zit. Of binnen afzienbare tijd vacant komt.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.