Home » Accountancy vacatures Friesland

Accountancy vacatures Friesland

Accountancy vacatures Friesland

Accountancy vacatures in Friesland vinden is moeilijker dan je denkt. Friesland is een regio waar de bezettingsgraad van kantoren beduidend lager ligt dan andere regio’s. In Friesland kom je over het algemeen bij de grotere plaatsen terecht als je keuze wilt hebben. Zoek je voldoende accountancy vacatures dan zijn de Friese plaatsen Leeuwarden, Drachten, Franeker, Sneek, Heerenveen, Wolvega, Makkum, Harlingen en Dokkum zeker een optie.

Wij hebben Friese opdrachtgevers die opereren vanuit de samenstelpraktijk, audit praktijk en soms ook een gemengde praktijk. Kleine, middelgrote en grote kantoren bedienen wij. Of je nou junior assistent accountant, senior assistent accountant, accountant of MKB adviseur bent, op alle niveaus zien we mogelijkheden.

Waar ga je als accountancy professional aan de slag?

Ergens in Friesland een baan vinden in de accountancy gaat je al snel lukken met behulp van ons netwerk. Je komt terecht bij een accountants-, belastingadvies of administratiekantoor in een omvang waarin jij je prettig voelt. Je hebt heel veel zelf voor het uitkiezen. Aan de hand van jouw wensenlijstje gaan wij namelijk op zoek naar de beste passende werkgever. Hierbij houden we uiteraard rekening met een zo beperkt mogelijke reistijd vanaf jouw woonplaats.

Wat we jou als accountancy professional bieden?

Je krijgt als accountancy professional een baan waarin je meteen vast contract krijgt. Je primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uitstekend. Daarnaast is er voor iedereen een opleidingsbudget beschikbaar, bestaat de mogelijkheid thuis te werken en zijn jouw werktijden flexibel in te delen. Als je maar tussen de 24 en 40 uur beschikbaar bent en bij voorkeur enige affiniteit of ervaring hebt in de accountancy.

Hoe we jouw accountancy baan vinden?

Onze accountancy recruiters kennen de accountancy sector door en door. Of het nou in Leeuwarden en omgeving is of in een van de Friese dorpen. We weten de meest kleine kantoren te vinden, maar ook de meest toonaangevende accountancy spelers. Hoe we dat doen, laat dat maar aan ons over. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring, een enorm netwerk en verbinden professionals waarbij de duurzame relatie voorop staat.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter ?

Wil jij ook een baan waarin je minimaal de komende jaren jezelf kunt zijn, je door kunt ontwikkelen zoals jij dat wil en bovenal plezier hebben in je werk? Bel onze accountancy recruiter: tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.