Home » Accountancy vacatures Flevoland

Accountancy vacatures Flevoland

Accountancy vacatures Flevoland

In google typ je accountancy vacatures Flevoland in. Dan stuit je op veel vacatures. Maar de een is niet meer actueel, de ander is zo beknopt dat je er niet veel wijzer van wordt. Weer een ander zie je drie keer voorbij komen. Bij ons vind je enkel actuele accountancy vacatures in de provincie Flevoland, maar krijg je vooral ook veel achtergrondinformatie. En wanneer je je spontaan bij ons meld, kijken we voor jou in ons complete netwerk naar mogelijkheden. En niet alleen die ene vacature die jij toevallig tegen komt.

Wil je toch snel naar accountancy vacatures zoeken in de regio Flevoland, dan zijn er voldoende mogelijkheden. In plaatsen als Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten zijn er behoorlijk veel vacatures. Genoeg keuze voor iedere accountancy professional.

Waar ga je als accountancy professional aan de slag?

Wil je in Almere aan de slag bij een van de grote accountantsorganisaties? Wil je bij een kleiner kantoor aan de slag, maar hoeft het niet per se een accountantskantoor te zijn? Of woon je niet in de stad en vind jij werken buiten de stad ook wel bij je passen? Aan de hand van jouw wensen zorgen wij voor die vacature die perfect aansluit bij jouw profiel.

Wat we jou als accountancy professional bieden?

Iedereen wil een goed salaris. Maar ons gaat het er om dat je minimaal een marktconform salaris krijgt. En uiteraard is meer natuurlijk altijd welkom, maar minimaal heb je dus een marktconform salaris. Ook geldt dit voor de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat betreft het inwerktraject krijg je alle tijd en ruimte rustig de systemen en klanten te leren kennen. Maar ook je rustig te aarden binnen de accountancy praktijk waar jij aan de slag gaat. We zorgen dat jij een ontwikkelingsplan hebt waar je achter staat en waar concrete stappen in gezet worden. Naast studiefaciliteiten, fijne collega’s om je heen heb je ook flexibele werktijden en thuiswerkfaciliteiten.

Hoe we jouw accountancy baan vinden?

Heel simpel, door alles uit te besteden aan ons. Niet zelf heel internet afstruinen voor accountancy vacatures. Laat ons het werk doen en doe jij vooral je verhaal. Dan komt die perfect passende baan vanzelf.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.