Home » Accountancy vacatures Drenthe

Accountancy vacatures Drenthe

Accountancy vacatures Drenthe

Accountancy vacatures in Drenthe vind je via Profilink. Drenthe is een mooie, rustige omgeving, weg van de alledaagse drukte. Ben jij hier geboren, getogen of woonachtig en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de accountancy sector? Dan ben je bij Profilink aan het juiste adres. Wij hebben accountancy opdrachtgevers die gevestigd zijn in plaatsen als Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Zuidwolde, Coevorden, maar ook in de kleine Drentse dorpen als Smilde, Exloo, Borger, Klazienaveen of Gasselte bijvoorbeeld.

Waar ga je als accountancy professional aan de slag?

Waar jij in Drenthe woont is voor ons erg belangrijk. Hoe fijn is het als je niet lang hoeft te reizen naar je werk. Maar net zo belangrijk is dat jij op langere termijn uitdaging houdt in je nieuwe functie. Al jouw wensen, ambities en competenties zijn voor ons belangrijke indicatoren waar we rekening mee houden met de selectie van de perfect passende accountancy werkgever voor jou.

Wil je een klantgerichte rol, ambieer je meer een backoffice rol? Zoek je een starters baan of ben je een ervaren accountancy professional? Hoeveel uur wil je werken? Allemaal zaken die we afstemmen met jouw potentiële nieuwe werkgever.

Dus je bent er zeker van dat je aan de slag gaat bij een werkgever in Drenthe waar je uitstekend past.

Wat we jou als accountancy professional bieden?

Eigenlijk een baan waar je mee vooruit kunt. Een accountancy baan waar jij al tijden naar op zoek bent, maar die jij nog niet had gevonden. Dat je meteen een vast contract krijgt bij ons is natuurlijk ook mooi meegenomen, net als een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, een opleidingsbudget en ontwikkelplan voor de komende jaren. Wat wil je nog meer als accountancy professional?

Hoe we jouw accountancy baan vinden?

We kennen zo’n beetje iedere middelgrote of grote accountantsorganisatie, maar doen ook veel zaken met kleinere accountants-, belastingadvies- en administratiekantoren. Je vindt op jobsites heel veel vacatures, maar het zijn vaak ook dezelfde vacatures. Wij hebben vaak vacatures die niet overal uitgezet worden. Simpelweg omdat we veel klanten hebben die het alleen bij ons neerleggen, omdat we accountancy recruitment specialisten zijn. Zij weten ons te vinden en daarom is jouw ideale vacature ook vaak snel gevonden.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter ?

Hoge succespercentages en tevreden kandidaten is waardoor we na 15 jaar nog altijd actief zijn. Wil jij ook worden geholpen door iemand die verstand heeft van de accountancy sector? Bel onze accountancy recruiter: tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.