Home » Accountancy vacatures Brabant

Accountancy vacatures Brabant

Accountancy vacatures Brabant

Profilink is al jaren de recruitment specialist voor accountancy vacatures in Noord-Brabant. In Brabant is de bourgondische sfeer en de gezelligheid altijd iets wat kenmerkend is in de regio. Vole jij je tot de Brabantse cultuur aangetrokken en wil je wonen en werken in Brabant als accountancy professional, dan ben je bij profilink aan het juiste adres. Je kunt bij ons als accountancy kandidaat terecht voor accountancy banen in o.a. Eindhoven, Tilburg, Breda, Bergen op Zoom, Den Bosch, Rosmalen, Uden, Oss en nog veel meer plaatsen. We hebben jou dus veel te bieden in deze regio. Van klein administratiekantoortje in een van de Brabantse dorpen tot aan de big 4 kantoren met vestigingen in een van de grote Brabantse steden.

Waar ga je als accountancy professional aan de slag?

Welk kantoor het beste bij jij past komen we al snel achter in een vrijblijvend orienterend gesprek.

Je uren, salariswens, eventuele opleidingswensen, persoonlijke situatie, praktische zaken die voor jou belangrijk zijn. Het zijn allemaal dingen waar wij zoveel mogelijk rekening mee houden. De opdrachtgever waar jouw profiel het beste bij aansluit, wordt vaak ook jouw nieuwe werkgever.

Dus je bent er zeker van dat je aan de slag gaat bij een werkgever in Brabant waar jouw situatie, maar ook waar jouw kandidatuur uitstekend past.

Wat we jou als accountancy professional bieden?

Wij gaan duurzame relaties aan met kandidaten en opdrachtgevers. Dat jouw accountancy loopbaan vol uitdagingen zit, maar ook een goede balans kent tussen werk en privé, vinden we belangrijk. Je komt niets te kort, jouw arbeidsvoorwaarden worden getoetsd en zijn minimaal marktconform, maar vaak bovenconform. Daarbij komt dat we gedurende jouw loopbaan als arbeidsmarkt en loobaanadviseur binnen de accountancy graag betrokken blijven bij onze bemiddelde kandidaten.

Hoe we jouw accountancy baan vinden?

Door ons opgebouwde netwerk waar we al jarenlang op kunnen rekenen. Onze opdrachtgevers, zowel nieuwe als bestaande klanten, weten ons te vinden. We hoeven vaak maar een belletje te wagen en weten precies wat jouw mogelijkheden zijn. Uiteraard is het van belang dat we jouw wensen goed in kaart hebben kunnen brengen.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Ga jij ook voor een duurzame relatie en niet de recruiter die je alleen van A naar B brengt? Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.